Uitzenden & Detachering

MAAT Uitzendbureau is een landelijk opperende organisatie vanuit één vestiging in Barendrecht. Bij MAAT uitzendbureau kunt u terecht voor medewerkers uit Zuid- en
Oost-Europa. MAAT Uitzendbureau levert tijdelijke medewerkers voor bedrijven in onder andere de volgende branches: voedingsmiddelenbranche, op-en overslag, houtverwerkingsindustrie, metaalsector, petrochemie, agrarische sector, textielbranche en de bouw en toeleveringsindustrie.

Bij MAAT Uitzendbureau kiezen wij samen met u de geschikte medewerker die meer werk kan verzetten. Wij selecteren onze medewerkers op kwaliteit, vaardigheden en inzetbaarheid afgestemd op onze klanten. Opleidingstrajecten zorgen ervoor dat de kennis van onze medewerkers actueel blijft. Het verbeteren van de taalvaardigheden van onze medewerkers. De taalvaardigheden zijn belangrijk voor een betere communicatie tussen medewerker en organisatie. 

Bent u echter op zoek naar een vaste specialistische medewerker? En wilt u onze hulp om die te vinden? Dan kunnen wij een werving & selectie traject opstarten. Of heeft u heel veel kandidaten nodig? In dat geval kan een in-house medewerker een goede oplossing zijn.

Wat uw situatie ook is, wij denken met u mee voor de beste oplossing.

Contact

Leen betrouwbaar personeel in op de manier die bij u past. Met gunstige voorwaarden voor u én voor onze kandidaten. Wacht niet langer en maak kennis met onze dienstverlening.